Samen de perfecte sollicitatiebrief schrijven

Solliciteren is lastig en spannend. Wat zet je in je sollicitatiebrief? Welke vaardigheden vermeld je in je cv? En hoe overtuig je een werkgever van je kwaliteiten? Schrijf samen de perfecte sollicitatiebrief. 

Een sollicitatiebrief schrijven doe je niet dagelijks. Toch moet hij meteen goed zijn. Het is je eerste kennismaking met een nieuwe werkgever. En val je niet direct op, dan gaat je droombaan naar een ander. 

Spelfouten in een sollicitatiebrief zijn dodelijk. Werkgevers wijzen zo’n 98% van alle sollicitatiebrieven af. Bevat je brief fouten, dan is je kans op een sollicitatiegesprek bijna verkeken. 

En dan is er nog je cv. Die is zelfs nog belangrijker dan je sollicitatiebrief. Pas als je cv interesse wekt leest een recruiter je motivatiebrief. Daarom is het cruciaal dat je brief en cv foutloos zijn. Mijn Perfecte Sollicitatie maakt dit makkelijker dan ooit. 

Recruiters kijken anders naar een sollicitatiebrief dan jij.

Zelf sollicitatiebrief schrijven en laten nakijken door ervaren recruiter

Recruiters kijken anders naar een sollicitatiebrief dan jij. Gemiddeld kijken ze slechts 7,4 seconden naar een cv. Val je in deze korte tijd niet op, dan belandt je sollicitatiebrief bij het oud papier. 

Marjan Menninga is eigenaar van Mijn Perfecte Sollicitatie. Als ervaren recruiter las ze duizenden sollicitatiebrieven. En weet ze precies aan welke eisen de perfecte sollicitatie voldoet. Die kennis deelt ze nu samen met haar team met jou.

Droombaan vinden? Maak van sollicitatie perfecte sollicitatie 

Droombaan vinden? Maak van sollicitatie perfecte sollicitatie 

Weet je niet hoe jij jezelf verkoopt? Word je maar niet uitgenodigd voor een gesprek? En heb je moeite met de Nederlandse spelling (en wie heeft dat niet?) Laat je brief en cv dan kritisch beoordelen door een ervaren recruiter. 

Mijn Perfecte Sollicitatie wijst je niet af. In plaats daarvan krijg je onmisbare tips en verbeterpunten om van je sollicitatie een perfecte sollicitatie te maken. Stuur ons vandaag nog je sollicitatiebrief en cv. Dan gaan we direct voor je aan de slag.

Zo werkt Mijn Perfecte Sollicitatie

  1. Mail je sollicitatiebrief en/of cv als Word-bestand.
  2. Betaal eenvoudig via iDEAL of PayPal.
  3. Ontvang binnen 48 uur persoonlijke tips en verbeterpunten per e-mail.

Zo eenvoudig is het. Tijdelijk betaal je voor de Sollicitatie Scan slechts €25. Grijp daarom nu je kans. Het is een investering voor het leven. 

100% tevreden 

 “Super! Ik ontdekte Mijn Perfecte Sollicitatie toevallig via internet en ben 100% tevreden. Marjan keek als recruiter heel anders naar mijn sollicitatiebrief en cv. Ik heb zijn tips opgevolgd en werd meteen uitgenodigd voor een gesprek!”