Fouten in sollicitatiebrief zijn dodelijk.

Solliciteren kost veel tijd. Staan er fouten in je sollicitatiebrief, dan is het weggegooide tijd. Laat je sollicitatiebrief daarom nakijken door een ervaren recruiter. 

Slechts 2% van de sollicitatiebrieven komt door de eerste ronde. Laat dat eens op je inwerken. Van de 100 brieven belanden er 98 bij het oud papier! Springt jouw sollicitatiebrief niet meteen in het oog? Dan gaat je droombaan aan je neus voorbij. Zo simpel is het. 

Een eerste indruk maak je maar een keer. Presenteer daarom de beste versie van jezelf en voorkom fouten in je sollicitatiebrief. Met hulp van Mijn Perfecte Sollicitatie val je op en vergroot je de kans om te worden uitgenodigd. 

Sollicitatiebrief met fouten verkleint kans op uitnodiging met 90%

7,4 seconden. Zo lang kijkt een recruiter gemiddeld naar een cv. Maak je in die paar seconden geen verschil? Dan beland je op de grote stapel en word je niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. 

Een onweerstaanbare sollicitatiebrief en cv zijn cruciaal bij een sollicitatie. Veel sollicitatiebrieven zijn echter saai, formeel of onpersoonlijk. Of nog erger: er staan fouten in de sollicitatiebrief.

Verstuur jij een sollicitatiebrief met fouten? Dan is het bijna uitgesloten dat je op gesprek mag komen. Volgens sommige recruiters zelfs met 90%. Als je al slordig bent tijdens je sollicitatie kan het nooit veel zijn…

Ervaren recruiter verbetert fouten in je sollicitatiebrief 

Motivatie, spelling en zinsbouw: een wervende sollicitatiebrief en cv schrijf je niet zomaar. Bovendien kijkt een recruiter er anders naar dan jij. Zo wil een potentiële opdrachtgever zo snel mogelijk zien of jij geschikt bent voor de functie. Lange zinnen en oninteressante details helpen daar niet bij. Laat daarom je sollicitatiebrief corrigeren door een ervaren recruiter. 

Bij Mijn Perfecte Sollicitatie beoordelen ervaren recruiters je sollicitatiebrief op typ- en spelfouten, zinsopbouw en woordkeuze. Ook kijken we kritisch naar de doelgerichtheid van je brief en cv. Val je op? Kom je enthousiast en gemotiveerd over? En weet je de lezer te verleiden? Met onze tips vergroot je de kans op een uitnodiging enorm.

Nu kan iedereen enthousiaste sollicitatiebrief schrijven

Een goede sollicitatiebrief schrijven is niet eenvoudig. Kort, aantrekkelijk en doelgericht formuleren is namelijk lastig. Mijn Perfecte Sollicitatie brengt daar verandering in. Dankzij onze tips, suggesties en adviezen kan nu iedereen een enthousiaste sollicitatiebrief schrijven. 

Herken je dit? 

  • Je weet niet hoe je jezelf goed verkoopt.
  • Je twijfelt over de spelling van woorden.
  • Het schrijven van een sollicitatiebrief kost je uren.
  • Je wordt nooit uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
  • Je weet niet hoe je enthousiaster en gemotiveerder overkomt. 

Laat dan je sollicitatiebrief nakijken door ervaren recruiter. Dan verstuur je voor een vast laag bedrag een onweerstaanbare sollicitatiebrief. En vergroot je de kans op een sollicitatiegesprek enorm. 

Stuur direct je sollicitatiebrief en/of cv. Dan controleren we hem binnen 48 uur op stijl, spelling en effectiviteit. Je betaalt tijdelijk slechts €25!

<<< Laat nu je sollicitatiebrief controleren >>>

Sollicitatiebrief zonder fouten? Zo werkt het

Bij Mijn Perfecte Sollicitatie beschik je in no-time over een sollicitatiebrief zonder fouten. Het werk snel, zeker en simpel. Dit zijn de stappen. 

1. Vul het inschrijfformulier op de website compleet in en voeg je cv en sollicitiebrief toe. Verbeteringen en opmerkingen zetten we direct in het document.  

2. Betaal eenvoudig via iDeal of PayPal. 

3. Ontvang binnen 48 uur je verbeterde sollicitatiebrief en cv in je inbox. Na je betaling gaan we direct voor je aan de slag.

Sollicitatie Scan: dit is wat je krijgt

Een sollicitatiebrief wil je snel versturen. Daarom sturen we binnen 48 uur een persoonlijke e-mail met tips, verbeterpunten en opmerkingen. Voer ze consequent door en je droombaan is dichterbij dan ooit. 

Presenteer de beste van jezelf en vraag nu de Sollicitatie Scan aan. Het is een investering voor het leven.

Deze succesvolle sollicitanten gingen je voor:

“Marjan overtrof mijn verwachtingen. Hij wees me niet alleen op spelfouten, maar kortte mijn sollicitatiebrief ook flink in. Daardoor kwam ik professioneler en duidelijker over. Volgende week mag ik op gesprek komen!” – Jeroen de Vries

“Super! Ik ontdekte Mijn Perfecte Sollicitatie toevallig via internet en ben 100% tevreden met het geleverde werk. Ik raad iedereen aan zijn sollicitatiebrief na te laten kijken door een ervaren recruiter. Die kijkt er heel anders naar dan jezelf en het maakt je brief veel beter.” – Karen van Amerongen

“Ik vond mijn sollicitatiebrief altijd wel goed, maar mijn cv bleek de zwakke schakel te zijn. Er stond veel te veel op, waardoor recruiters niet eens naar mijn brief keken! Nadat Marjan me hierop wees ben ik al 3 keer uitgenodigd voor een gesprek. En met één opdrachtgever ben ik er al bijna uit. Dank je wel, Marjan.” – Rutger Hidding

Fouten in sollicitatiebrief voorkomen?

Laat nu je sollicitatiebrief nakijken door een ervaren recruiter

✔ Krijg praktische tips van een ervaren recruiter. 
✔ Ontvang binnen 48 uur verbeterpunten voor je sollicitatiebrief en CV.
✔ Maak je sollicitatiebrief onweerstaanbaar voor werkgevers.
✔ Val sneller op en presenteer de beste versie van jezelf. 
✔ Vind je droombaan en ontdekt hoe recruiters denken, beslissen en handelen. 

<<< Vraag je Sollicitatie Consult aan >>> 

Voordelig, toegankelijk en binnen 48 uur in huis.